Zawijane bułeczki drożdżowe nadziewane czekoladą – z wierzchu przyjemnie chrupiące, w środku miękkie i pełne czekoladowego nadzienia, dodatkowo polane słodką czekoladą.
Zawijane bułeczki drożdżowe nadziewane czekoladą – z wierzchu przyjemnie chrupiące, w środku miękkie i pełne czekoladowego nadzienia, dodatkowo polane słodką czekoladą.
Prażonka czy inaczej pieczonka, to pyszne danie jednogarnkowe z ziemniaków, warzyw, kiełbasy i boczku, z regionu Śląska i Jury Krakowsko-Częstochowskiej.
Domowe krakersy serowe to idealna przekąska do chrupania. Te chrupiące krakersy są świetne na imprezę, czy wieczór filmowy. Z piwem komponują się doskonale.
Po tradycyjnych pączkach z marmoladą, oto pączki z kajmakiem w cukrowej, cynamonowej posypce. Są puszyste, lekkie, łatwe w przygotowaniu, a smak wspaniały!
Niezwykły sernik na orzechowym spodzie, pokryty kremem pralinowym i posypany orzechami w karmelu. Jest intensywnie orzechowy o mocnym karmelowym posmaku.
Tradycyjne pączki nadziewane marmoladą i polane lukrem. Na sporej ilości żółtek, puszyste, pełne smaku, domowe. Najlepsze pączki na Tłusty Czwartek!
Pyszne, urokliwe mini bezy z kremem z chałwy i białej czekolady, którego słodkość przełamują soczyste świeże maliny i malinowy sos. Iście romantyczny deser!
Zapiekany z camembert płynnym, ciepłym wnętrzem, podawany z konfiturą żurawinową lub miodem i orzechami włoskimi to jest po prostu poezja smaku!