by Katarzyna Anders

Wszystkie wpisy

Szaszłyki z kurczaka i ananasa

Jeszcze jeden pomysł na grilla – szaszłyki ze świeżego ananasa, papryki i kurczaka, w paprykowej marynacie. Wyśmienite!

Pstrąg ziołowy z grilla

Świeży pstrąg z pietruszką, bazylią, masłem i cytryną to najprostszy, a zarazem najsmaczniejszy sposób na rybę z grilla.

Szaszłyki z kurczaka i warzyw

Kolorowe, lekkie szaszłyki z kurczaka w ziołowej marynacie oraz z cukinii, papryki i cebuli czerwonej. Z grilla i pieca.

Risotto ze speckiem i jabłkami

Risotto z najsłynniejszych produktów Tyrolu, czyli specku i jabłek. Treściwe i sycące, ale dzięki jabłkom orzeźwiające.

Grissini z suszonymi pomidorami

Najlepsze grissini z suszonymi pomidorami. Chrupiące, z wyraźnym aromatem pomidorów. Idealna przekąska lub przystawka.

Grissini czosnkowe

Włoskie paluszki chlebowe grissini o smaku czosnku. Mocno czosnkowe i chrupiące. Najlepszy przepis na domowe grissini.

Grissini

Najlepsze, oryginalne, włoskie paluszki grissini! Są chrupiące, złociste, idealne. Niezawodna przekąska lub przystawka.