Jeszcze jeden pomysł na grilla – szaszłyki ze świeżego ananasa, papryki i kurczaka, w paprykowej marynacie. Wyśmienite!
by Katarzyna Anders
Jeszcze jeden pomysł na grilla – szaszłyki ze świeżego ananasa, papryki i kurczaka, w paprykowej marynacie. Wyśmienite!
Wiosenna, lekka, sycąca sałatka z młodych ziemniaków, rzodkiewki, rzodkwi oraz kiełków rzodkiewki, z jogurtowym sosem.
Świeży pstrąg z pietruszką, bazylią, masłem i cytryną to najprostszy, a zarazem najsmaczniejszy sposób na rybę z grilla.
Ekspresowy i prosty chleb razowy pszenno-żytni, na drożdżach, z dużą ilością siemienia lnianego, słonecznika i otrąb.
Wyraziste, nieco ostre szaszłyki meksykańskie z polędwiczek, kolorowych papryk i cebuli, to będzie hit na Waszym grillu!
Kolorowe, lekkie szaszłyki z kurczaka w ziołowej marynacie oraz z cukinii, papryki i cebuli czerwonej. Z grilla i pieca.
Świeże, wiosenne, zielone risotto z groszku, pietruszki i bazylii. Orzeźwiające dzięki dużej ilości aromatycznych ziół.
Risotto z najsłynniejszych produktów Tyrolu, czyli specku i jabłek. Treściwe i sycące, ale dzięki jabłkom orzeźwiające.
Najlepsze grissini z suszonymi pomidorami. Chrupiące, z wyraźnym aromatem pomidorów. Idealna przekąska lub przystawka.
Włoskie paluszki chlebowe grissini o smaku czosnku. Mocno czosnkowe i chrupiące. Najlepszy przepis na domowe grissini.
Najlepsze, oryginalne, włoskie paluszki grissini! Są chrupiące, złociste, idealne. Niezawodna przekąska lub przystawka.
Najlepsze i najszybsze domowe czekoladki z chrupiącą posypką z karmelizowanych, prażonych orzechów laskowych.