Świeża i lekka. Sycąca dzięki kurczakowi, z wyrazistym sosem i sprawdzonym połączeniem sera camembert i słodkiej gruszki
by Katarzyna Anders
Świeża i lekka. Sycąca dzięki kurczakowi, z wyrazistym sosem i sprawdzonym połączeniem sera camembert i słodkiej gruszki
Klasyczne, włoskie risotto z borowikami. Danie proste, z niewielu składników, a zachwycające.
Kurczak w wersji słodko-tymiankowej, polany złotym sosem z miodu. Wygląda apetycznie i smakuje świetnie
Zdecydowanie najlepsze ciasteczka jakie znam – kruchy spód, dżem malinowy i beza orzechowa
Niezwykły, rozpływający się w ustach piernik staropolski dojrzewający. Przełożony powidłami śliwkowymi, z lukrem i czekoladą. Najlepsze ciasto na Święta!
Elegancki świąteczny torcik migdałowy o aromacie amaretto, udekorowany masą marcepanową.
Torcik idealny na Święta i inne ważne okazje. Prosty w wykonaniu, a przy tym pyszny i elegancki.