Bardzo szybkie, puszyste racuchy na kefirze. Najlepsze z kwaśną śmietaną i koniecznie z domowym sosem truskawkowym.
Zamiast kefiru można użyć kwaśnego mleka.
Racuszki można też podawać posypane cukrem pudrem lub z dżemami czy konfiturami.
Bardzo szybkie, puszyste racuchy na kefirze. Najlepsze z kwaśną śmietaną i koniecznie z domowym sosem truskawkowym.
Zamiast kefiru można użyć kwaśnego mleka.
Racuszki można też podawać posypane cukrem pudrem lub z dżemami czy konfiturami.
Wrzuć zdjęcie i oznacz @fotokulinarnie na Instagramie.
Mam na imię Kasia i jestem autorką tego bloga, twórczynią przepisów i fotografką kulinarną. Zostańmy w kontakcie przez social media i mojego newslettera!
Bądź zawsze na bieżąco z pysznymi przepisami i smakowitą fotografią!